Volgers

zaterdag 24 maart 2012

Workshop bij Gretha


Hoi allemaal,

Donderdagavond heb ik weer een workshop bij Gretha gevolgd, het was natuurlijk weer erg leuk en heb weer meer geleerd over het kleuren en de inkt. Dit keer hebben we ook gekleurd met Twinkling H2O, wat geeft dat een mooi effect! Weer iets voor op mijn verlanglijstje :P.

Dit keer was het een afdrukje van Sarah Kay, waar ik dus bewust nog niet aan begonnen was omdat het heel gedetailleerd is, maar het viel me gelukkig niet tegen. Als je er gewoon rustig voor gaat zitten, lukt het best. Gretha heeft me ook nog een goede tip gegeven voor een printer (gelukkig niet duur)  die je kunt gebruiken voor je afdrukjes met Distress Inkt. Daar ben ik erg blij mee, ik ben nu afhankelijk van anderen en dat is niet altijd even handig.

Als laatste wil ik jullie bedanken voor de leuke reacties op mijn kadotasje, ik ben zelf ook erg benieuwd wat de ontvanger ervan vindt.

Ik wens jullie allemaal een fijn weekend!

Groetjes, Priskilla

1 opmerking:

  1. Ik was afgelopen weekend bij het vijfjarig bestaan van hobbyhoekje de Linge bij Bep. Heb daar ook Gretha gezien. Ze maakt ook hele mooie kaarten. Dit kaartje is erg gaaf!
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen