Volgers

zondag 18 maart 2012

Afscheid


Hoi allemaal,

Vandaag een kaartje gemaakt voor volgende week. Dan neemt mijn zoontje afscheid bij de peuterspeelzaal en ik dacht ik maak een kaartje voor de leidsters om ze te bedanken voor de 1,5 jaar dat hij daar heen is gegaan. Ik vond het wel een toepasselijk stempeltje, zoiets van ik ga de rest van de wereld verkennen en nieuwe vriendjes maken. 3 april gaat hij voor het eerst een morgen kijken bij de basisschool, dan wordt hij een leeuwtje :D. Spannend, ook voor mama!!!

Voor de verandering ben ik nu wel eens een keer tevreden over het inkleuren van de stempel. Ik vind hem zelf heel erg goed gelukt. Meestal kan ik ze alleen 's avonds inkleuren, maar overdag is het toch wel fijner, ondanks dat ik een daglichtlamp heb. Het papier is van Forever Friends - Spring Time en vond het zo'n mooi papier dat ik het toch maar meegenomen heb, ondanks mijn goede voornemens het niet te doen :D. Heel slecht voor je bankrekening, in een hobbywinkel werken!

Nog een fijne zondag allemaal!

Groetjes, Priskilla

2 opmerkingen:

  1. Priskilla, wat een schattig kaartje, lief om de leidsters zo te bedanken. Toepasselijk stempeltje, nog een beetje bang, maar o zo nieuwsgierig... Leuk! Groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaart is heel erg mooi je hebt ook heel mooi ingekleurd.
    Het is echt een plaatje.

    Fijne week en groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen