Volgers

zaterdag 21 februari 2015

Een keer iets anders ......

Bij Rosita ben ik afgelopen donderdag gaan freubelen, zij zou mij helpen met het maken van een mixed media. Ik heb een leuke foto uitgekozen van Yorga zijn eerste piraten kinderfeestje en dit is het resultaat geworden. Het moest natuurlijk een stoere canvas worden en dat is ons ook wel gelukt!!


Natuurlijk vond ik dit zo leuk dat ik naar de Action ben gehold om materialen te halen en vanmiddag nog even naar de Scrapbookwinkel (waar ik me goed heb kunnen inhouden en alleen gekocht wat ik ook echt nodig had). De tweede (ook 25 cm x 20 cm) is helemaal anders dan de stoere canvas hierboven Het idee heb ik gevonden op youtube maar ik ben best een beetje trots dat het mij gelukt is!! Ik ben natuurlijk reuze benieuwd wat jullie hiervan vinden :D!!


Verder wens ik iedereen morgen een mooie zondag toe, geniet ervan en van elkaar!!

Groetjes, 
Priskilla

6 opmerkingen:

  1. Dat zijn 2 hele leuke canvas creaties Priskilla.....vooral die Yorga is inderdaad lekker stoer....en de andere is heel romantisch...leuk jurkje van heel mooi designpapier....KNAP gedaan!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind ze allebei super gaaf, Priskilla. De eerste helemaal stoer en de tweede heel romantisch in die zachte tinten en mooie details.
    Mooi gedaan, joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Priskilla,
    de 2de zag ik net op FB, schitterend, mooie kleuren, prachtig jurkje en die van Yorga, lekker stoer en een beetje eng..
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw....ze zijn allebei prachtig Priskilla.

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. WAUW!!! Wat ontzettend gaaf Priskilla! Je piratencanvas is echt heeeeel stoer geworden en je jurk is een plaatje. Beide supergoed gelukt hoor!!
    Echt schitterend.
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat mooi gedaan Priskilla! Heel verschillend, maar alletwee goed gelukt!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen