Volgers

maandag 1 december 2014

Birdbrain Chick

Hoi allemaal,

Hier na heel lang weer een keer een berichtje met kaartje op dit blog. Ik merk toch dat ik het kleuren mis dus heb dat weer lekker opgepakt. Ik kleur met Distress Inkt maar heb eigenlijk ook mijn zinnen gezet op de Spectrum Noir potloden :D, heeft iemand daar toevallig ervaring mee? 

Ik heb me voorgenomen (weet niet of het me altijd gaat lukken) weer regelmatig bij jullie langs te komen, voor inspiratie maar ook gewoon omdat het leuk is!

Dit is hem geworden, het kippetje komt van From The Heart Stamps en ze hebben nog veeeeel meer leuke digi's!! Je krijgt bij aankoop van 1 stempel er gratis 2 bij, die zijn natuurlijk altijd welkom. (is niet de bedoeling dat ik hier reclame voor hen ga zitten maken hoor, maar ze zijn leuk!)


Zoals al eerder gezegd is deze stempel ingekleurd met Distress Inkt
(nu moet ik goed opletten dat ik de namen van de inkt niet ga verwarren met die van SU):

* scattered straw en wild honey (de kip);
* spiced marmalade en ripe persimmon (snavel en kaars);
* broken china (tranen (of zweetdruppels) en schaduw);
* walnut stain (grond);
* cardstock early espresso  en design paper sweather weather, allebei van SU.

Op mijn SU blog verloot ik bij 100 volgers een mooie exclusieve stempelset, voor de link scrol even naar het bericht hierboven ;D. 

Op naar de volgende kaart :D! Verder wens ik iedereen nog een fijne avond!
3 opmerkingen:

 1. Leuk is je kaartje en mooi ingekleurd dat is het moeilijkst van de distress plus die namen moet ik ook altijd kijken hoor vind ik ook moeilijk . Spectrums heb ik niet wel andere en die bevallenme zeer.
  Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is zeker lang geleden Priskilla! Je kaart is supermooi. Leuk om je weer eens in blogland te zien. Groetjes, cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah....wat een cutie. Leuke kaart, Priskilla!

  BeantwoordenVerwijderen