Volgers

donderdag 9 augustus 2012

Christmas Challenges



Goedemorgen allemaaal!

Deze keer weer een kerstkaart die mee doet aan Christmas Challenge # 36. Ik baalde gisteren enorm omdat ik de stempel bijna af had en ontdekte een plekje dat de kleur niet pakte, foutje in het papier denk ik. Hebben jullie dat ook weleens? Ik heb het geprobeerd op te lossen door sneeuwvlokjes te maken met  de perlen pen, hoop dat het gelukt is :) (had echt geen zin om opnieuw te beginnen). Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, altijd leuk om jullie mening te lezen.


Vandaag hebben we een poetsdag, niet leuk maar wel nodig :P. Gisteren zijn we naar BestZoo geweest, we hebben een rondleiding gehad en Yorga heeft een echte slang vastgehouden!  Hij heeft ook diertjes mogen voeren en we hebben gezien hoe de aapjes een ananas kapot maken. Ook hadden ze een klein kinderboerderijtje, waar de kinderen de dieren konden aaien.


Wens ik jullie allemaal een fijne dag!

Lieve groetjes,
Priskilla

10 opmerkingen:

  1. Mooi kaartje weer! Je zou zo in de kerst-stemming komen ;-)
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Priskilla, wat een schitterende kaart heb je gemaakt zeg, ik vind hem helemaal super geworden. Ben meteen maar volger bij je geworden zodat ik vaker van je kaarten kan genieten. En dat soms een stukje van het papier het kleuren niet pakt, heb ik eigenlijk tot nu toe nog niet meegemaakt maar je hebt het geweldig opgelost zo toch.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Joh wat een heeeeeeeeerlijk ventje is het toch he?!!!!! leuk om te zien!
    Je kaart is super leuk plaatje! Van werk merk is het plaatje? Misschien heb ik hem maar dat geloof ik niet!!! Maar tis echt leuk geworden.Welk papier heb je gebruikt? distressen doe je toch?? En sorry sorry maar ik mail echt nog!!!! liefs van mij

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele mooie kaart Priskilla

    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Priskilla,

    Wat een mooie kerstkaart.
    En wat een schattige foto zeg.

    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Waauw, wat heb je er een mooie kaart van gemaakt. Ik vind het papier van Bo Bunny ook zo leuk. Als dit geen winnaar is, dan weet ik het niet meer.... Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gorgeous card, love the image. Thanks for joining us at CCWS this time. Carol DT x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig kaartje is dit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooi kaartje, Priskilla. Heel mooi papier en van dat vlekje zie je niks, ik kan het in ieder geval niet ontdekken :o). Leuk dat je meedoet met onze challenge bij CCWS. Tot een volgende keer!

    Groetjes...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig kaartje heb je gemaakt, die stempel is zo ontzettend gaaf! Leuk dat je meedoet met de challenge bij Christmas Challenges {with sketches}.

    BeantwoordenVerwijderen