Volgers

zondag 26 augustus 2012

Post voor Kanjers!


Hoi lieve bloggers,

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten, leuk dat jullie mijn kaarten de moeite waard vinden om te volgen! Nog 1 erbij en ik heb 50 volgers, wie had dat nu kunnen denken toen ik met mijn blog startte :P. Ik vind het super dat jullie altijd van die lieve berichtjes achterlaten en dat jullie toch iedere keer weer mijn blog bezoeken!!

Bovenstaand kaartje is een kaartje voor een kanjer, dit gaat via post voor kanjers waar ik me voor opgegeven heb. Je krijgt een adres en de dingen waar de kanjer van houdt en dit keer was dat snelle auto's of apen, deze jongen is ongeneeselijk ziek. Het meeste moeite had ik met de tekst, ik hoop dat dit niet too much is. Iedereen kan meedoen, het hoeft niet eens een handgemaakt kaartje te zijn. Ik heb een kleurplaat van een aap uitgedraaid en die heeft Yorga ingekleurd zodat die met het kaartje mee kan.

Verder heb ik vanmiddag nog een kaartje voor oma (mijn moeder) gemaakt namens Yorga. Die gaan we morgen ook versturen omdat er ook een kaartje naar Yorga onderweg is. Het is een rustig kaartje geworden en ik hoop dat oma hem leuk vindt! De tekst heb ik van Nicole Verkooijen overgenomen omdat ik hem wel heel toepasselijk vond (oma woont een uur rijden hier vandaan).


Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze kaartjes vinden en wens iedereen een hele fijn en creatieve avond toe!

Lieve groetjes, 
Priskilla

15 opmerkingen:

 1. Hoi Priskilla, Ik vind je kaarten super! Ook ik heb mij opgegeven voor post voor kanjers en heb ook de naam van de kanjer opgekregen waarvoor jij je kaart hebt gemaakt. Ik vind de tekst ook ontzettend moeilijk, maar bij je hebt het super gedaan hoor! De wetenschap dat iemand niet meer beter wordt vind ik verschrikkelijk, maar dat je bij iemand een glimlach op zijn gezicht tovert bij de ontvangst van een kaart is meer dan alles waard! Groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Priskilla,

  Wat een leuke kaarten, heel leuk gemaakt.

  Fijne avond, Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je vorige kaart Olifantastisch! Deze twee kaarten zijn ook helemaal fantastisch en wat een superlief gebaar van je om mee te doen aan `post voor kanjers`. Erg lief. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kaartjes Priskilla.
  Ik doe ook mee met post voor kanjers en inderdaad is de tekst vaak wel lastig. Maar deze is erg mooi.

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kaartjes Prislilla, en De kanjer waar jij nu een kaartje voor gemaakt hebt, had ik vorige week ik heb toen ook voor de aapjes gekozen, je kunt het nog op mjn blog zien
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. och ja tuurlijk dat had je gezegeld idd dat je ook zou aanmelden.
  Top! leuk is het he.

  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaartjes Priskilla!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja Priskilla, ik vond de teksten ook moeilijk, had echt even zoiets van wat kan ik nu wel of niet er opzetten, want je wilt natuurlijk een glimlach gezorgen en geen verdriet. Maar we hebben ons best gedaan en ik geloof dat het met de glim lach wel goed zit, Als je die apenkoppen ziet is het al goed.

  Lieve groetjes Joke (en op naar je volgende kanjer)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik doe ook mee aan post voor kanjers en ik had en kindje van 2 die hield van Bumba ik heb geen kleine kinderen meer en ben ook geen oma dus dat was speuren gelukkig biedt het internet wel de oplossing,je andere kaart is prachtig
  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuke kaarten zeg, en wat een mooi idee post voor kanjers, liefs Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat mooi allebei Priskilla, en wat een geweldige aktie is dat, daar wil ik me eigenlijk ook wel voor opgeven, ik hou van dat soort akties. Zie dat je het adres bovenaan hebt staan, ik ga het ook doen. Super.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 12. hoi priskilla
  erg leuke kaarten heb je gemaakt
  en wat een mooi en lief gebaar om kaarten te maken voor die kanjers
  ook ik heb me net opgegeven na het lezen van je post
  gr.agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 13. hoihoi

  Ik vind het 2 hele leuke kaartjes..
  Die van de apen vind ik ook erg mooi..
  Lijkt wel een beetje een LO ;) (zie je wel neit zo moeilijk scrappen met foto's)

  Heb je aan de binnenkant van dat kanjerkaartje ook nog wat geschreven?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Priskilla

  Wat een mooi kaartje heb je gemaakt voor deze kanjer. Ik had de aktie al gezien bij Willy voor de grote vakantie en ga ook zeker meedoen, maar had het even verzet voor na de vakantie. Het is fijn als je een kind kan verrassen met een kaartje en helemaal als ze niet meer beter worden.
  Je kaartje voor je moeder is ook schitterend.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen