Volgers

donderdag 7 februari 2013

Granny squares


Hoi lieve bloggers,

Allereerst bedankt voor jullie lieve reacties op mijn jongenskaart, geweldig dat jullie iedere keer weer de moeite nemen hiervoor! Richtje welkom, leuk dat je volger ben geworden en meedoet aan de candy.

Ik wil al heel lang beginnen aan een sprei maar ik ben bang dat dit een jarenplan gaat worden. Ik heb uiteindelijk een patroon gevonden en heb er 2 gemaakt, zoals jullie zien moet ik ze nog wel afwerken. Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie er nog gewoon witte squares tussen doen, misschien dat het anders te druk wordt Ik hoor graag jullie mening, dit is de eerste keer dat ik aan zo'n groot project begin. Mocht het niet lukken kan ik er altijd nog placemats van maken :P.

Nog een fijne middag!

Lieve groetjes, 
Priskilla

5 opmerkingen:

 1. Ook al aan het haken geslagen zie ik!! Leuk! Ik vind de kleuren mooi bij elkaar! En ach, maakt niet uit hoe lang je erover doet, als je er maar plezier in hebt om het te maken!!
  Je jongenskaart is ook echt heel leuk!

  Lieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja Priskilla, daar kan ik je geen raad in geven! Geen idee hoe dit uitpakt...Succes en ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat worden!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo lieve schat, ik heb vandaag je prachtige kaart ontvangen, dank je wel ook voor je lieve woorden, maar je hebt hem wel geplaatst, maar hij is niet op je blog te zien.
  Haken kan ik niet meer mijn pols is vastgezet,nu ben ik niet zo'n mens die veel met blauw doet, dus ik zou er wel wat wit bij doen. Top van je dat je eraan gaat beginnen. Veel succes.
  Dikke dank je wel knuffel van mij. Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeps ben bang dat ik je hier niet mee kan helpen Priskilla, Aniet kan namelijk niet haken, dus aan mij heb je in dit geval helemaal niets. Het zijn wel mooie kleuren trouwens. Fijn dat je mijn kaart hebt ontvangen.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een heel project, Priskilla, maar wat zal het mooi zijn als het eenmaal af is. Mij lijkt het wel leuk om er een paar witte squares tussen te doen. Als je er straks wat meer gehaakt hebt, zou ik een paar witte haken en er dan eens tussen leggen om te zien hoe het lijkt.
  Veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen