Volgers

vrijdag 9 november 2012

Geboortekaartje meisje


Hoi lieve blogdinnen,

Ik werd vanmorgen weer helemaal vrolijk door het lezen van al jullie lieve berichtjes, dank jullie wel daarvoor!! Welkom Marja, leuk dat je volger bent geworden :D.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn vriendin uit Oostenrijk, ze is vorige week bevallen van een gezonde dochter, Elena Sylvie. Toen ze belde dat ze zwanger was heb ik haar natuurlijk ook een kaartje gestuurd en heb voor dit kaartje hetzelfde papier gebruikt en ook allebei magnolia's, zodat ze de 2 kaartjes als setje kan bewaren. Ik ga er altijd vanuit dat mensen zulke kaarten bewaren, wat natuurlijk niet zo is lol, ik zelf heb wel alle kaartjes bewaard die we hebben gekregen toen Yorga geboren was.

Ik heb deze kaart ook al een keer voor een jongetje gemaakt maar vond hem zo mooi dat ik hem in het roze heb gemaakt, en wat voor een kleur roze. Ik zoeken naar passende bloemetjes en ik heb veel kleuren roze, maar niet één paste bij de kleur van het papier en de Twinkling H2O, dus ik baalde wel een beetje. Ik heb toen maar gekozen voor lichtbruine bloemetjes omdat er ook kraftpapier in verwerkt is en het neutraal blijft.

Ik ben natuurlijk weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden :).

Alvast een fijn weekend allemaal, ik moet vanavond en morgen werken, dus voor mij is het dit keer kort.

Vrolijke groetjes,
Priskilla


12 opmerkingen:

  1. Wat een schitterend kaartje, die gaat ze vast bewaren.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend lief kaartje, heel mooi!!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hoihoi
    Mooi kaartje..
    En ook het tasje uit de vorige postis erg leuk...
    gr femke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Priskilla het is een schattige baby kaart voor de nieuwe wereldburger, zo zie je maar hè heb je een kast vol spullen kloppen de bloemetjes niet.Maar je hebt het prima opgelost zo ,ze staan er prachtig bij.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Priskilla, ik vind deze kleur bloemen juist wel mooi, minder zoet. Prachtig kaartje! Nicole Verkooijen vertelde tijdens een workshop dat je witte bloemen ook kunt kleuren met markers. Misschien bij een volgend kaartje uitproberen? Groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind je kaart prachtig geworden! Zo lief, en zo zie je maar hoeveel kleuren roze je hebt, maar je hebt het prachtig gemaakt hoor! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een prachtig kaartje Priskilla, en die bloemetjes passen er prima bij!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat is die schitterend geworden Priskilla, helemaal super. Ik heb ook alle kaartjes die ik voor de geboorte van Dani en Nick bewaard, ik kwam ze laatst weer tegen, zo leuk om weer terug te lezen wat iedereen toen schreef. Je kaart is een toppertje met schitterend papier en ingekleurd stempeltje.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ooooh wat een schattig kaartje!!!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een lieffie!! Daar zal je vriendin wel superblij mee zijn. Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een hele mooie en schattige kaart! Prachtig gemaakt met een lief afbeelding erop. Het is inderdaad soms lastig om de juiste kleur bloemen te vinden maar deze passen er ook erg mooi bij! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een schattig kaartje, Priskilla, en wat goed opgelost met de bloemetjes. Super mooi zo!

    BeantwoordenVerwijderen