Volgers

dinsdag 10 april 2012

Gelukspoppetjes


Hoi allemaal,

Hier zijn ze dan!! Vandaag heb ik eindelijk het laatste poppetje gehaakt, ik dacht dat er nooit een einde aan zou komen, hahaha. Haken is heel leuk om te doen maar niet als het verplicht af moet, maar dat is natuurlijk met alles zo.

Deze gelukpoppetjes gaat ons Yorga donderdag uitdelen aan de kindjes op de peuterspeelzaal omdat hij nu naar de basisschool gaat. Ik moet alleen nog een traktatie verzinnen, ik dacht aan knijpfruit, daar het een gezonde traktatie moet zijn, maar goed niemand houdt zich daaraan, dus ik ben er nog niet over uit. Suggesties zijn welkom :D.

Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ik vind ze er wel schattig uitzien, ik mis alleen de haartjes nog :P, ik heb het boekje gevolgd en zo'n kei in haken ben ik ook weer niet dat ik dat er even bij verzin.

Fijne avond allemaal!!

Groetjes, Priskilla


8 opmerkingen:

 1. Oh wat zijn die leuk gemaakt Priskilla, zullen die kindjes vast heel blij mee zijn!!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Priskilla.
  wat zullen de kindertjes hier blij mee zijn.
  En knap hoor dat je allemaal hebt gehaakt, Super!!!

  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Priskilla, wat zijn ze leuk. Groetjes en liefs van Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat zijn ze leuk geworden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ze zijn superschattig, wat een werk heb je ervan gemaakt! De haartjes zijn gemakkelijk Priskilla, gewoon een paar draadjes erop naaien met een dikke naald en een afstekende kleur garen die je er mooi bij vindt passen. Groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk al die poppetjes! Wel super om ze allemaal te zien. Daar zullen ze wel blij mee zijn! Lieve groetjes Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat zijn ze leuk!
  Erg is dat altijd met traktaties he, alhoewel iets zelfgemaakts altijd wel in de smaak valt.
  Iris is nu 9 en terwijl alle moeders steeds zeiden na de kleuterklas is dat over vraagt ze nog steeds om een zelfgemaakte traktatie om uit te delen :-)

  Groetjes Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen