Volgers

dinsdag 23 april 2013

Cake Pops


Hoi lieve blogdinnen,

Wat een super leuke reacties heb ik gehad op mijn kerstkaartje, dank je wel daarvoor. Doris welkom op mijn blog, wat leuk dat je volger bent geworden!

Morgen viert ons Yorga zijn verjaardag op school omdat hij midden in de mei-vakantie jarig is. Ik heb gisteren bij Femke cake pops zitten maken omdat zij zo'n handig apparaat heeft. Femke, dank je wel voor je tijd, hulp en advies!! Ik vind ze best goed gelukt, het ziet er in ieder geval heel vrolijk uit en Yorga was er ook heel tevreden mee. Nu nog afwachten wat de kindertjes uit zijn klas ervan vinden :D.

Nog een fijne (knutsel)avond!

Lieve groetjes, 
Priskilla

zondag 21 april 2013

Een kerstkaart tussendoor


Hoi allemaal,

Nu eindelijk de zon is gaan schijnen, maak ik een kerstkaart, het moet niet gekker worden! Al met al vind ik hem toch best geslaagd, de stempel is ingekleurd met Twinkling H2O cool water en heavenly white (toch jammer dat je dat op de foto nooit zo goed ziet) en distress inkt iced spruce en faded jeans. Graag wil ik met dit kaartje meedoen aan CCWS #69 en dit is het 2de kaartje!! (lol) voor Yvonne´s 52 weeks of Christmas.

Yorga's loopoor is nu over, ik hoop ook dat de bacteriën eruit zijn, maar al met al zijn we weer terug bij af en er moet wat gebeuren, dus toch  maar weer een verwijzing vragen naar de KNO-arts.

Ik wens iedereen een hele fijne zondagmiddag! Wij gaan zo naar buiten, hier schijnt het zonnetje heerlijk, hopelijk krijgen we dan weer wat meer energie.

Lieve groetjes,
Priskilla

vrijdag 19 april 2013

Nog een vintage kaartje


Hoi lieve bloggers,

Een lekker lang weekend in het vooruitzicht, ik ga maandag cake pops maken met een vriendin want ons Yorga viert zijn verjaardag woensdag op school omdat hij in de mei vakantie jarig is. Vrijdag hebben ze een koningenontbijt op school, hartstikke leuk dus!!

Ik ben weer eens de uitdaging aangegaan een vintage kaartje te maken en vind hem al beter gelukt dan de vorige :P . Ik wil graag met dit kaartje meedoen aan de eerste uitdaging bij het We Love Vintage Challengeblog.

Nu hoop ik op een lekker relaxte knutselvrijdagavond :D.

Fijne avond en lieve groetjes, 
Priskilla


zondag 14 april 2013

Een blanco kaartje


Hoi lieve blogdinnen,

We hebben hier ´s middags even het zonnetje gehad, maar ook zonder de zon was het heerlijk buiten! Volgende keer de foto maar eens buiten maken, kijken of ik dan een beter resultaat krijg :P. Het lijkt nu wat donker, alleen de vleugels vallen nu wel op met de twinkling H2O.

Ik heb mijn nieuwe Go-Kreate mal gebruikt, ik vind ze super leuk en er zullen er vast meer volgen, door mijn lieve vriendin Hanny kan ik ze uitstansen. Bij deze ga ik je nog een keertje bedanken Hanny, vind het super van je!

Zelf ben ik best tevreden over dit kaartje, ik pak de laatste tijd heel veel naar paars, ook het design papier in paarstinten vind ik geweldig! Natuurlijk ben ik weer heel benieuwd naar jullie mening en wil jullie dan ook bedanken dat jullie iedere keer weer de moeite nemen een reactie te plaatsen!

Verder wens ik iedereen nog een fijne zondagavond!

Lieve groetjes, 
Priskilla

woensdag 10 april 2013

Een kaartje voor Jan


Hoi lieve blogdinnen,

Ik wil jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de lieve reacties, toch goed om te lezen dat jullie hem wel goed gelukt vinden :D.

Vanmiddag (als het niet regent) ga ik onze Yorga opgeven voor zwemles, hij wordt volgende maand 5 jaar en krijgt de zwemlessen van oma. Volgens het zwembad zijn de lessen in de zomervakantie zeer vruchtbaar dus dat willen we nog even meepikken natuurlijk. We moeten alleen nog even oordopjes regelen want hij heeft problemen met zijn gehoor, vocht achter trommelvliezen, 2 x buisjes gehad die eruit zijn gegaan, nu heeft hij een loopoor waar 2 bacteriën in zitten dus weer een antibiotica ben ik bang en weer een verwijzing naar de kno-arts. Hij hoort zo slecht dus op school gaat het ook niet zo heel goed, ik hoop dat er een oplossing voor komt naast het nog een keer buisjes plaatsen.

Nu even mijn kaartje, ik heb dit kaartje gemaakt voor de man van Rianne die morgen 70 wordt, ze heeft daar een candy aan verbonden, maar het is altijd leuk om veel verjaardagskaarten te ontvangen natuurlijk. Ik zag dat Ans dezelfde stempel heeft gebruikt maar toch zijn de kaarten totaal verschillend. Ik hoop dat Jan hem leuk vindt.

Dan ga ik nu nog even de bedden verschonen voor ik Yorga weer op ga halen.

Een fijne middag allemaal!

Lieve groetjes, 
Priskilla

zaterdag 6 april 2013

Een vintage kaartje


Hoi lieve bloggers,

Deze week is mijn lieve vriendin uit Oostenrijk weer in Nederland, haar dochter is op 1 november 2012 geboren en had haar nog nooit gezien. Vandaag een superleuk kleertjes gekocht, zo'n strokenrokje en een legging met froezelrandjes aan de onderkant, zoooo schattig, en vanmiddag even op de beschuit met muisjes geweest, het was kort maar we hebben elkaar weer even gezien!! Ons Yorga was ook superlief voor Elena, zo leuk om te zien :D.

Nu mijn kaartje, ik ben er zelf niet helemaal tevreden over, maar nu zie ik al die mooie vintage kaarten voorbij  komen op Plony haar nieuwe vintage challengeblog, maar ik geloof dat ik daar niet zo heel goed in ben, lol. Oefening baart kunst zeggen ze, met het inkleuren van de stempels is dat ook goed gekomen, dus daar ga ik dan maar vanuit! Ik vond het trouwens wel een karwei om die Joy mal te borduren, weet niet of ik dat nog een 2de keer ga doen :P.

Ik wens iedereen een fijne (knutsel)avond toe en morgen een gezellige zondag!

Lieve groetjes,
Priskilla