Volgers

donderdag 29 november 2012

Eindelijk weer eens een kaartje gemaakt


Goedemorgen lieve blogdinnen,

Hier eindelijk weer eens een berichtje van mij! Ik heb het de laatste tijd druk gehad en had gewoon geen energie over om 's avonds nog een aan de knutsel te gaan. Nu had ik de Magnolia Ink gekocht en kon toch niet laten om iets met die stempel te doen en daarbij moest ik nog een verjaardagskaart maken. 

Ik heb een probleem met blogger en misschien weten jullie hoe ik dat op kan lossen. Ik krijg de eerste pagina met nieuwe berichten te zien maar als ik vraag om meer weer te geven, doet hij dat dus niet meer. Sorry als ik niet overal een berichtje achter heb gelaten zoals ik altijd doe, maar als ik elke dag alle blogs apart af moet die ik volg, heb ik geen tijd meer om daadwerkelijk zelf iets te maken :P. Als iemand van jullie een oplossing heeft, hoor ik dat heel erg graag.

Verder wil ik jullie bedanken voor jullie bezoekjes aan mijn blog en natuurlijk voor alle lieve berichten die jullie altijd achter laten!

Een fijne dag vandaag! Ik ga snel aan de poets, zaterdag vieren we Sinterklaas en morgen moet ik werken dus dat wordt ff doorwerken vandaag :S.

Lieve groetjes, Priskilla

donderdag 15 november 2012

Foutje :P


Hoi lieve blogdinnen,

Ik heb vandaag een kaartje afgemaakt en ik heb denk ik met een scheef oog gekeken, dit was de challenge van vorige week op het christmas challenge blog. Ik baalde best maar ach hij is toch best schattig geworden lol. Het papier is van MB, de stempel van CuddlyBuddly, de kerstroos is van MD. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, ik vind zelf de muisjes wat minder mooi gekleurd.




Femke is hier vandaag gezellig komen knutselen en we hebben dit doosje gemaakt. Het filmpje heb ik gezien op het blog van De Creatieve Zebra en dit doosje is zo makkelijk te maken, leuk als je iemand geld met zijn verjaardag wil geven of schattige babysokjes bij een geboorte :P.

Verder wil ik iedereen bedanken voor alle leuke reacties op mijn vorige kaartje en natuurlijk voor jullie bezoekje aan mijn blog, altijd gezellig!

Fijne avond verder en welterusten voor strakjes :).

Lieve groetjes,
Priskilla

vrijdag 9 november 2012

Geboortekaartje meisje


Hoi lieve blogdinnen,

Ik werd vanmorgen weer helemaal vrolijk door het lezen van al jullie lieve berichtjes, dank jullie wel daarvoor!! Welkom Marja, leuk dat je volger bent geworden :D.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn vriendin uit Oostenrijk, ze is vorige week bevallen van een gezonde dochter, Elena Sylvie. Toen ze belde dat ze zwanger was heb ik haar natuurlijk ook een kaartje gestuurd en heb voor dit kaartje hetzelfde papier gebruikt en ook allebei magnolia's, zodat ze de 2 kaartjes als setje kan bewaren. Ik ga er altijd vanuit dat mensen zulke kaarten bewaren, wat natuurlijk niet zo is lol, ik zelf heb wel alle kaartjes bewaard die we hebben gekregen toen Yorga geboren was.

Ik heb deze kaart ook al een keer voor een jongetje gemaakt maar vond hem zo mooi dat ik hem in het roze heb gemaakt, en wat voor een kleur roze. Ik zoeken naar passende bloemetjes en ik heb veel kleuren roze, maar niet één paste bij de kleur van het papier en de Twinkling H2O, dus ik baalde wel een beetje. Ik heb toen maar gekozen voor lichtbruine bloemetjes omdat er ook kraftpapier in verwerkt is en het neutraal blijft.

Ik ben natuurlijk weer heel benieuwd wat jullie ervan vinden :).

Alvast een fijn weekend allemaal, ik moet vanavond en morgen werken, dus voor mij is het dit keer kort.

Vrolijke groetjes,
Priskilla


donderdag 8 november 2012

Kadotasje


Hoi blogdinnen,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie lieve berichtjes op mijn vorige kaar, al ben je zelf niet tevreden hoeft het inderdaad nog niet zo te zijn dat een ander hem ook niet mooi vindt. Ik heb vandaag al mijn kaarten die ik zelf niet zo mooi vond, weggegeven aan klanten in de winkel. Ze waren binnen een uurtje allemaal weg en sommige mensen gaven zelfs nog een kleine bijdrage, had niet gehoeven, maar wel kei lief natuurlijk!

Vandaag dus een kadotasje met een stempeltje dat ik heb gekocht in de uitverkoop maar vond haar wel lief zo met dat jurkje :D. Het papier is van MD, de vlinders van Cheery Lynn, de hartje van Joy en de swirls van Magnolia. De randjes zijn bewerkt met distress inkt.

Ik kijk weer uit naar jullie berichtjes en zou het leuk vinden als jullie een reactie geven. Ik heb net een opdracht gekregen om wat beterschapskaartjes te maken, dus heb ik weer wat te doen :D.

Een fijne avond allemaal!

Lieve groetjes,
Priskilla